Integritetspolicy

GDPR – General Data Protection Regulation

Som kund hos JABO Nordic AB har du rätt att veta vilka personuppgifter som sparas, i vilket syfte och hur länge uppgifterna sparas mm.

JABO Nordic AB följer GDPR och nedan följer den information som du som kund har rätt till.

Personuppgiftsansvarig organisation:
JABO Nordic AB
Kryptongatan 1
431 53  MÖLNDAL
0325-66 17 10
info@jabo.se

De uppgifter vi som företag kan komma att spara om er som kund innefattar företagsnamn, namn, postadress, leveransadress, telefonnummer, e-postadress, organisationsnummer samt kreditinformation. De uppgifter som beskrivs ovan och som enskilt eller gemensamt kan identifiera dig som person betraktas som personuppgifter och behandlingen av dessa omfattas av GDPR.

Uppgifterna inhämtas från den registrerade själv genom samtycke för att vi ska kunna fullgöra våra förpliktelser mot er som kund i form av t ex leverans, garantiåtagande eller särskilt priserbjudande genom prisavtal eller offert. Inga andra uppgifter än de som behövs för att fullfölja vårt åtagande sparas.

Du kan komma att få marknadsinformation och/eller reklam med innehåll kopplat till er verksamhet. Du kan när som helst kontakta oss om du inte önskar den typen av information.

Vi garanterar att personuppgifterna inte lämnas ut utanför vår organisation, annat än till personuppgiftsbiträde(n) som hanterar vår drift och datasäkerhet. Detta regleras genom biträdesavtal. Uppgifterna lämnas heller inte heller till tredje land eller internationell organisation.

Personuppgifter kopplade till företag raderas sju år efter senast genomförda köp.

Personnummer sparas för enskilda firmor då detta är samma som företagets organisationsnummer.

Du har när som helst rättighet att begära rättelse, radering, blockering/begränsning, registerutdrag samt förflyttning av dina uppgifter eller återkalla ditt samtycke. Du kan också inge klagomål till tillsynsmyndighet.

Mer info på www.datainspektionen.se

Tillsynsmyndighet:
Telefon:         08-657 61 00
E-post:           datainspektionen@datainspektionen.se
Postadress:   Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm

Registreringen av uppgifter hos oss är alltid frivillig.

Ingen profilering förekommer med hjälp av de uppgifter som inhämtas. Du äger rätt till mer information om andra syften än ovan angivna skulle tillkomma efter denna informationsåtgärd.

Cookies

På jabo.se används så kallade cookies - små textfiler som lagras i besökarens webbläsare. De används för att vi i vår statistikinsamling ska kunna känna igen vilken typ av innehåll och vilka sidor som besökts på vår webbplats. Informationen som sparas kan vara uppgifter om hur våra besökare har surfat på och använt vår webbplats samt om vilken webbläsare våra besökare använder.

Vi använder statistik i samlad form om användarnas trafik och trafikleverantörer. Sådan statistik innehåller dock aldrig någon form av personlig information. Allt är anonymt. IP-adresser sparas inte i vår databas som lagrar beteende på webbplatsen, därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet.