Gungställning/Lekborg

För säker och trygg lek har vi tagit fram ett sortiment med gungställningar och lekborgar, designade utifrån mångårig erfarenhet av träarbeten och material. I vårt sortiment hittar du rejäla gungställningar och de tillbehör du behöver i form av beslag, gungsitsar och markförankringar.

Våra lekborgar finns i olika storlekar för att du ska kunna matcha både behov och utrymme. Lektorn, rutschkanor, gungor, klätterväggar och klätterramper ger små busfrön alla möjligheter att få utlopp för all sin energi. 

Gungställning Owe / Lekställning i trä

Gungställning Owe / Lekställning i trä
Komplett gungställning i stabil, kraftig konstruktion som levereras med två gungor. Ska förankras i marken med medföljande fästen.
Vägledande pris 1 855:-

Gungställning Knut / Lekställning i trä

Gungställning Knut / Lekställning i trä
En kraftig och stabil gungställning i skyddsimpregnerad fur. Den är komplett med 2 gungor och en tillhörande stege. För att uppnå stabilitet bör gungställningen förankras i marken med medföljande fästen. Rutschkana finns som tillval.
Vägledande pris 3 075:-

Rutschkana

Rutschkana
En separat rutschkana som passar till Gungställning Knut.
Vägledande pris 1 229:-

Bygg din egen gungställning!

Bygg din egen gungställning!
Nu är det enkelt att bygga en rejäl och rolig gunga till barnen. I vårt sortiment finns allt du behöver - från beslag till olika sorters sitsar. Dimensionerna för stolparna ska vara 70x70 för ben och 95x95 för överliggare. Enkelt och tryggt!

Lekborg 1 liten

Lekborg 1 liten
Våran minsta lekborg som är utrustad med skoj i form av rutschkana, lektorn och klätterplank.
Vägledande pris 5 459:-

Lekborg 2 mellan

Lekborg 2 mellan
Den här roliga lekborgen är utrustad med klättervägg, rutschkana, lektorn och gunga. En underbar lekplats som gör sig bra i alla trädgårdar.
Vägledande pris 7 415:-

Lekborg 3 stor

Lekborg 3 stor
Utrustad med rutschkana, gunga, klätterramp och lektorn är detta den mest kompletta lekborgen för små busfrön med massor av energi.
Vägledande pris 9 365:-