Lekstugor

Jabos lekstugor ger barnen en trygg plats att leka på. Vi har använt allt vårt kunnande och erfarenhet från husbyggen och träarbete till att göra både snygga och säkra lekstugor som kommer bjuda in till lek i många år.

I vårt sortiment hittar du både stora och små lekstugor, från modern funkis till en klassisk timrad liten stuga. För extra barnsäkerhet använder vi plexiglas istället för vanligt fönsterglas. Om du väljer en av våra mindre lekstugor får du dessutom utan problem plats med ett förråd eller friggebod på tomten utan att behöva söka bygglov.

Lekstuga Estelle 5,1 + 1,3 N

Lekstuga Estelle 5,1 + 1,3 N
Estelle är en i tiden funkisinspirerad lekstuga med stående panel och enkel altan. Lekstugan är även utrustad med ett öppningsbart fönster i plexiglas för maximal barnsäkerhet. Till lekstugan ingår ett modernt entrétak.
Vägledande pris 12 449:-

Lekstuga Happy Maxi 7,2

Lekstuga Happy Maxi 7,2
En större lekstuga på 7,2 kvadratmeter med två rum och en kiosklucka.
Vägledande pris 17 185:-

Lekstuga Happy Mini 3,6

Lekstuga Happy Mini 3,6
En mindre variant av Happy Maxi. Den här lekstugan mäter 3,6 kvadratmeter och är även den utrustad med kiosklucka.
Vägledande pris 9 575:-

Lekstuga Poppe 3,5 N

Lekstuga Poppe 3,5 N
Lekstuga med färdiga väggsektioner av liggande panel och med öppningsbart fönster i plexi, för att höja säkerheten och stå emot barnens lek. Eftersom stugan inte överstiger 5 m², finns utrymme för friggebod eller förråd på 10 m² på tomten, utan att bygglov måste sökas.
Vägledande pris 9 999:-

Lekstuga Saga 4,1 N

Lekstuga Saga 4,1 N
En traditionellt knuttimrad lekstuga med altan. Fönstren i både dörren och på långsidan har plexiglas för maximal barnsäkerhet.
Vägledande pris 10 929:-