Sandlådor

På Jabo har vi lång erfarenhet av att jobba med trä och vi vet hur viktigt det är med produkter som inte bara är vackra att se på, men även praktiska och funktionella. Barnen är värda det allra bästa och därför gör vi sandlådor av högsta kvalité. I en sandlåda från Jabo leker barnen tryggt och säkert.

Bland modellerna hittar du klassiska sandlådor i trä, men även mer modern design som sandlådor med annorlunda form eller lådor och lock målade i glada färger. Sandlådor med lock håller saker både inne och ute och gör sandlådan lätt att sköta. Här hittar du också vår populära sandlåda med bänk som enkelt fälls upp och ger sandlådan extra möjligheter till både lek och vila.

Sandlåda med lock

Sandlåda med lock
En knuttimrad sandlåda med sittbräda. Praktiskt lock som skyddar sandlådan och sedan enkelt tas bort när det blir dags för lek.
Vägledande pris 605:-

Sandlåda med bänk 120x120

Sandlåda med bänk 120x120
Denna sandlåda har ett lock som blir en smart sittbänk med ryggstöd när det fälls upp. Locket är heltäckande för bästa skydd åt både leksaker och sand.
Vägledande pris 879:-

Sandlåda med bänk 140x140

Sandlåda med bänk 140x140
Denna sandlåda har ett lock som blir en smart sittbänk med ryggstöd när det fälls upp. Locket är heltäckande för bästa skydd åt både leksaker och sand. Nu finns den i ett större utförande så plats för flera barn.
Vägledande pris 1 385:-

Sandlåda 6-kantig med lock

Sandlåda 6-kantig med lock
En knuttimrad 6-kantig sandlåda med sittbräda och lock. Detta är vår största sandlåda där flera barn kan leka samtidigt.
Vägledande pris 925:-