Inred ditt trädgårdsrum med Horizont


Att inreda sin trädgård som ett rum ger utrymme för olika stilar i trädgården. Stilen tar oftast utgångspunkt i husets byggnadsstil. Just för nybyggda hus, passar raka linjer med modernt snitt bäst. Horizont är JABOs populära serie som matchar denna moderna stil. 


I vår produktmagasin hittar du allt från trendiga skärmar och staket till värmepumpskydd. Vill man även förlänga kvällarna kan man installera ljus i form av Jabo LED-lister på både uteköket och skärmarna!

Bygg som du vill


Med Horizont är du arkitekten och kan fritt skapa den
lösning som passar bäst i dina trädgårdsrum.

Våra olika moduler kan byggas ihop på många olika sätt för
att passa dina praktiska behov. Att det blir snyggt får du på köpet. 

Våra vitmålade Horizontskärmar

Precis som sitt namn är skärmen utformad med horisontella spjälor. Detta gör att skärmen blir enkel men stilren. Dess enkelhet gör att den passar in både vid sommarstugan eller vid huset år efter år.

Horizont-seriens skärmar finns i tre olika färger. Vitt, svart och impregnerat.

Se våra vitmålade Horizontskärmar
En stil, oändliga möjligheter

Se vår egen serie Horizont som ett inspirerande skafferi. Mixa och matcha med skärmar i olika storlekar och höjder, komplettera med utekök och komposter och krydda med belysning. Vi ger dig möjligheterna som lägger grunden för din stil i trädgårdsrummen. 

Färgsätt  trädgården

Horizont finns i svart, vitt och tryckimpregnerad furu samt underhållsfri aluminium i vitt. Vad passar bäst i din trädgård?

Se våra målade Horizontskärmar

Den flexibla multiskärmen

Vår multiskärm kan byggas på många sätt, perfekt för soptunnaskyddet eller för att dölja familjens cyklar. En mångsidig skärm som passar in i trädgården.

Se våra multiskärmar

Skydda värmepumpen

Vårt värmepumpsskydd är både snygg och praktisk. Förutom den estetiska aspekten får värmepumpen ett bra skydd mot väder och vind.

Se våra värmepumpskydd

Kompostera mera

Vår trädgårdskompost sväljer mängder av löv och gräs. Konstruktionen gör att nödvändig fukt och värme hamnar där den behövs som mest.

Se våra kompostskydd