En välkomnande oas vid vattnet

Häng med till Amanda på 101 kvm och låt dig inspireras av de mysiga hörn som hon lyckats skapa på deras härliga trädgård intill villan,
liksom uteplatsen vid det härliga sommarhuset.

 

Besök 101kvm på Instagram

Ett avslappnande hörn

Inspireras av Amandas mysiga och avkopplande hörn som är omslutet med vårt fina Öckerö-staket, ihop med vårt eldfat i corten. 

”Jag har länge drömt om ett eldfat i trädgården, så mysigt att använda året runt. När jag såg denna goding föll jag direkt! Jag älskar designen och såklart att det matchar det andra vi har i trädgården som är i corten. Visst är den rostiga patinan helt fantastisk tillsammans med elden?”

Läs mer om vårt eldfat

Skapa din egen lounge

Tänk vad lite som egentligen krävs för att skapa sin egen lounge! Om man är lika kreativ som Amanda räcker det fint med att rama in sittgruppen med våra fina designskärmar. En läcker inramning utan att tumma på den vackra sjöutsikten.

Nouveau är en av fyra designskärmar i underhållsfri, vattentålig komposit som tål allt från -40 upp till 50 grader. Dessutom är de väldigt enkla att montera.

Läs mer om våra designskärmar

Mysigt och ombonat

En pergola är en bra investering till uteplatsen för att kunna dra sig undan i skuggan en solig dag och stanna ute så länge man vill på kvällen när daggen faller. Amanda valde denna pergola med tillhörande skyddsduk för taket som skyddar taket i ur och skur.

”I stugan på Öland äts i princip alla dagens alla mål utomhus. Ett stort trädäck med platser för både matmöblemang, solsängar, och loungemöbler. Men något saknades och vi ville att just den matdelen skulle bli mer mysigare och mer ombonat. Och vi kan väl enas om att pergolan från Jabo gjorde sitt jobb med bravur? Dessutom var pergolan enkel att montera. Finns i både svart och vitt samt flera utföranden.”

Se våra pergolas

Lyft hela din trädgård

Oftast finns det delar i trädgården som dessvärre glöms bort och som inte får lika mycket kärlek. Detta är något som Amanda har uppmärksammat. 

”Vår tråkiga norrsida fick ett lyft med dessa snygga planteringsboxar. Varje morgon och kväll när jag drar upp eller ner rullgardinen i sovrummet så ser jag dessa och har undrat varje dag varför vi inte planterade här tidigare. Lådorna är gjorda i cortenplåt så med tiden får de en fantastisk rostig patina, men de finns även i svart och vitt. Vi har dessutom matchat med en rund pallkrage runt trädet. Vi får ofta frågor om vårt insynsskydd som också är från Jabo och heter Öckerö.”

Se våra planteringsboxar