Välbehövlig makeover av
Charlotta Flinkenbergs sjöaltan

Charlotta Flinkenberg, tidigare chefredaktör för tidningar som Frida, Veckorevyn, Glamour och CHIC, har under en längre period känt ett behov att förnya och förbättra altanräcket på sin stora altan. I samarbete med oss på Jabo har Charlotta under sommaren genomfört projektet och lyckats skapa sig sin drömlika altan. 

 

Besök Charlotta på Instagram

Gammalt och slitet blir nytt och fräscht


Charlottas tidigare altanräcke hade ett par år på nacken, som försökts fräschats upp genom att återkommande måla det år för år. När räcket blir alldeles för slitet och fult, förstör det känslan av en mysig och hemtrevlig altan. Oavsett hur fint man inreder altanen, finns det där fula räcket kvar och påminner att det är dags för en välbehövlig förändring.

Så till slut var det dags att klicka hem ett nytt altanräcke till Charlottas sjöaltan och hennes ögon fastande för Jabos altanräcke.

Läs mer om våra altanräcken

Före / efter

Snabbt och smidigt

Eftersom våra altanräckesprodukter är grundmålade och toppstrykta två gånger, är de redo att monteras så fort de kommer fram.
Allt levereras färdigsågat och målat, redo att måttas in och byggas!

 

Se våra altanräcken

Rama in altanen med Salvia

Det var inte bara sjöaltanen som Charlotta passade på att renovera. Även köksaltanen fick ramas in med våra fina Salvia-skärmar - en vitmålad skärm i klassisk stil som varvar liggande paneler med ribb- och kryssmönster upptill. Visst blev det fint?

"Vi har en fin altan, mot köksingången, som tyvärr mer har känts som en 'dansbana' och inte så 'skyddad'. Dels från insyn men även från vind mm. Men denna sommar har vi äntligen tagit tag i detta projekt! Och med hjälp av finfint utbud från Jabo så har vi verkligen fått till en superfin och mer ombonad uteplats, eller vad tycker ni själva?"

Läs om våra Salvia-skärmar