Ett mysigt krypin för alla


Vad gör man när man vill njuta lite extra i sin trädgård utan att barnen hela tiden ropar ”mamma!” eller ”pappa”!

Jo, man gör som Stackfjärdsvillan12 och investerar i en lekstuga åt barnen. Barnen får leka och vara kreativa, ett litet eget hus att få rå om och föräldrarna får dricka sin kaffe i lugn och ro. Eller kanske till och med blir inbjudna på kaffe i lekstugan då och då. En lekstuga är lika mysig att krypa in i en varm sommardag liksom en ruggig höstdag när löven faller och regnet smattrar på rutan. Ett mysigt krypin som man kan inreda precis som man vill!

Besök Stackfjärdsvillan12 på Instagram

En säker lekplats


Julia valde lekstugan Belle, en knuttimrad lekstuga som passar perfekt för de med mindre trädgårdsyta. Lekstugan är FSC®-certifierad för ett ansvarsfullt skogsbruk. För oss är säkerhet alltid viktigt, inte minst när det gäller produkter som barn ska använda. Vi erbjuder därför ett brett sortiment av CE-märkta lekredskap för privat bruk. CE-märkningen garanterar att kraven uppfylls enligt EU:s leksaksdirektiv.


"Milas är så nöjd med sin lekstuga ”Belle” som vi har fått hem i samarbete med Jabo. Vi kallar den lilla kiosken. Jabo har det mesta man kan tänkas behöva inom trädgård och uteplats - de är experter inom utemiljöer!"

Se alla våra lekstugor här.