En ombonad uteplats hos Teresiia

Pergolan – sommarens bästa plats att samla familj och vänner! 

Teresia blev förtjust i vår väggfasta vita pergola och investerade i denna modell. 

”En stilren och enkel pergola som man lätt kan dra fram taket – eller ha utan, precis som man känner för stunden. Här kommer vi tillbringa många, många dagar och kvällar framöver. Vi valde 3x4 m då det passade oss bäst och vi får gott om plats med familj och vänner.”

Besök Teresiia på Instagram

En avkopplande oas

Till sitt renoveringsprojekt för altanen har Teresia investerat i vår vita väggpergola som blev en perfekt komplettering till hennes mysiga och ombonade hörn i den grönskande idyllen. 

"Hur mysigt är det inte? Här under pergolan från Jabo sitter jag varje dag och bara njuter utav sommaren som äntligen kommit. Det har blivit som ett eget 'rum', en oas där jag gärna kopplar av. Detta är en väggpergola så endast två stolpar vilket jag tycker blir så mycket bättre. Beroende på hur mycket sol vi vill ha eller om det kanske regnar lite så kan vi välja att dra fram taket för att njuta extra mycket av att vara utomhus. Så enkelt och så mysigt!"

Teresia använde sig av denna väggpergola som dessutom finns i grått samt i andra mått. Bland vårt sortiment kan man även hitta fristående pergolas. 

Se våra pergolas