Våra nya produkter

Vi har ett flertal spännande nyheter i vårt sortiment - allt från trendiga designskärmar till användbara trädgårdstillbehör
och skyddande snigelkanter att placera på pallkragarna. Nedan finner du alla våra nya produkter samlade. 

Designskärm Fleur

Fleur är det franska namnet för blomma och avslöjar mönstret på denna designskärm. Fleur är en av våra designskärmar i underhållsfri, vattentålig komposit som tål allt från -40 upp till 50 grader. Du väljer själv placeringen av den stora blomman i skärmen, om du föredrar att ha den uppåt eller neråt. Oavsett vad du väljer så blir det en läcker detalj i trädgården. Tänk så läckert mönstret speglar sig av solens ljus. Fleur finns i svart och vit.

Till designskärm Fleur

Designskärm Nouveau

Nouveau är en designskärm i underhållsfri, vattentålig komposit som tål allt från -40 upp till 50 grader. Nouveau passar dig som tilltalas av trendig design och blir en läcker detalj, ute så väl som inne. Föreställ dig Noveauskärmen mot en vägg med belysning på kvällen eller som en läcker vikvägg som gör din favorithörna lite mer privat. Nouveau finns i svart och vit.

Till designskärm Nouveau

Designskärm Levantine

Levantine är en designskärm i underhållsfri, vattentålig komposit med ett klassiskt rutmönster i form av romber som passar flera i olika miljöer. Levantine med dess traditionella mönster har flera olika användningsområden, så som exempelvis en praktisk vikvägg, eller som spaljé till en frodig klätterväxt. Våra kompositskärmar tål allt från -40 upp till 50 grader. Levantine finns i svart och vit.

Till designskärm Levantine

Designskärm Gerbera

Gerbera är en designskärm i underhållsfri, vattentålig komposit med blommigt mönster har fått sitt namn från blomman gerbera. Gerbera är den skärm som är mest ”täckande” för den som önskar att använda skärmen som insynsskydd. Eftersom våra designskärmar är vattentåliga passar den även som vägg till en utedusch eller intill poolen eller badtunnan. Våra kompositskärmar tål allt från -40 upp till 50 grader. Gerbera finns liksom övriga designskärmar i svart och vit.

Till designskärm Gerbera

Vår nya halvpallskrage 

Finns i svart och obehandlat.
Läs mer

Rund pallkrage

Läs mer

Vit planteringsbox

Läs mer

Pergola vit 4x4 m 

Till produkten

Pergola Grå 4x4 m

Till produkten

Väggpergola vit 4x4

Till produkten

Väggpergola Grå 4x4 m

Till produkten

Nyheter utelek

En riktig trädgård tål att lekas i. Inför sommarsäsongen har vi nya gungor som skapar fantastiska lekvärldar för
de små. Utöver nyheterna har vi givetvis kvar vårt breda sortiment av lekstugor, lekställningar och tillbehör.

 

Se hela vårt leksortiment