Den moderna stilen

Modern Header

Lite mer avskalat, mycket modernare

Det avskalade och moderna gör sig perfekt i vårt nordiska klimat. De raka och rena linjerna är kännetecknande för stilen. Att blanda upp med något klassiskt skapar spännande kontraster.

Modernt och minimalistiskt

Just att blanda det moderna med något klassiskt är ett trick för att förstärka det moderna. Glas, metall, betong, skinn samt matta och blanka ytor ger en lyxig känsla. En gråskala förstärker det minimalistiska.


Modernt Mitt Hund   Modernt Mitt Dam

Utmana det traditionella

Image är allt, gärna abstrakta former. Hellre kul än funktionellt. En friggebod med stora, öppna glaspartier överraskar. Glasräcket på altanen med diskreta fästen av borstad stål är en viktig detalj och aluminiumramen på entrétaket blir pricken över i:et. Utmana det traditionella och gör det ordinära extraordinärt.


Modern Miljoe

Du behöver inte världens terrass för att skapa den lyxiga och avskalade känslan. Du kommer långt med vårt smarta och snygga pergolatak.

Läs mer om vår Pergola

Modernt Nere Trall Modernt Nere Paret

Ett golv av komposit skapar en modern känsla på samma gång som du får träkänslan. Dessutom är det superlätt att lägga.

Läs mer om vår komposittrall

Långa och sena kvällar utomhus på terassen är sommar för många. Varför inte passa på att njuta av den med stil – vi har flera olika glasräcken att välja mellan.

Läs mer om våra glasräcken

  

Skaffa stilen

Vårt sortiment är som ett skafferi för en mästerkock. Här finns alla ingredienser du behöver, kryddorna och de bästa råvarorna. Receptet för att skaffa den moderna stilen har du, men här bjuder vi på några smakprov.

 

UTEPLATSEN

 JABO Utdragbar Skärm Dubbel (3699)  Ekerö _BP1  4254_Horizont_utekok_svart.jpg

Utdragbar skärm

Läs mer 

Räcke Ekerö

Läs mer 

Utekök svart

Läs mer 

 

RUM I DET GRÖNA    

 Pergola.jpg    4540_Robotgrasklipparskydd.jpg (1)

Pergola

Läs mer

 

Robotgräsklipparskydd 

Läs mer