Bygg Attefallshus upp till 25 kvadratmeter

Attefallhus -kategorisida

Funderar du på att bygga ett Attefallshus på din tomt?  Jabos Attefallshus ger dig mängder av möjligheter. Med vårt moderna modulsystem Flex kan vi erbjuda Attefallshus med enorm stilbredd, där du kombinerar Flex-seriens färdiga vägg-, fönster och dörrmoduler så att du får exakt det Attefallshus som du önskar. Vi levererar sedan ditt nya Attefallshus i en komplett byggsats tillsammans med monteringsanvisning och allt annat du behöver – inklusive skruvar, stift och beslag.

 

Attefallshus i olika storlekar

Ett Attefallshus får uppföras i den omedelbara närheten till din bostad. Högsta höjd från mark till taknock får vara max 4 meter. Du kan också bygga flera Attefallshus på din tomt, så länge totala byggnadsarean inte överstiger 25 kvadratmeter. Ett Attefallshus får användas både som komplementsbostadshus/permanentbostad, förråd eller garage. I Jabos Flex-sortiment finns Attefallshus i storlekarna 18,4, 20 och 25 kvadratmeter.


Ansökan för Attefallshus

Du behöver inte göra någon bygglovsansökan för att bygga Attefallshus. Däremot ska anmälan till byggnadsnämnden göras. Mer information om ansökningshandligar/bygganmälan för Attefallshus hittar du på Boverkets hemsida >>

JABO Flex 18,4 miljö (6300).jpg JABO Flex 18,4 funkis miljö (6350).jpg 
 Attefallshus Flex 18,4 m²  Attefallshus Flex Funkis 18,4 m²
 JABO Flex 20 miljö (6400).jpg  JABO Flex 25 miljö (6450).jpg
 Attefallshus Flex 20 m²  Attefallshus Flex 25 m²

 

Klicka här för att läsa mer om attefallshusreglerna.