Hur mycket förvaring behöver du?

Extra förvaringsutrymme är en vardagslyx som alla med en trädgård kan få. Jabos förråd är både funktionella och lättmonterade. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment av förråd, så det är enkelt att hitta en lösning i rätt storlek och som harmonierar med stilen på ditt hus. Hitta utseendet du vill – vi har allt från klassiskt knuttimrat till förråd som levereras i färdiga sektioner.  Ditt nya förråd levereras i en komplett byggsats tillsammans med monteringsanvisning och allt annat du behöver – inklusive skruvar, stift och beslag. Alla våra förråd levereras omålade, så att du själv kan bestämma färg när allt är monterat och klart.

Förråd från 4,5 till 15 kvadratmeter

Storleken som du ska välja beror på vilken användning du ska ha av ditt förråd. Tänk på att även en mindre förrådslösning bjuder på mer förvaring än du tror. Du kan till exempel kombinera ett litet förråd med en mindre friggebod på samma tomt om du vill ha separata funktioner.

Tillval till ditt förråd

För att erbjuda ännu mer valfrihet har du en rad olika tillval som du kan komplettera din beställning med. Förutom isolering, tak-,plåt- och golvsats kan du på vissa av våra förråd även välja till en CE-märkt isolerad 18° förrådsdörr.