Trädgårdsinredning

Inred din trädgård med produkter som bänkbord, utekök eller kompost. 

Horizont Skärm svart miljo

Många människor har en trädgård men långt ifrån alla utnyttjar dess fulla potential. Tankarna och idéerna finns ofta där, men de blir aldrig förverkligade. En anledning är att många tycker att det verkar krångligt och svårt.

Det behöver det inte vara. Många av våra produkter kan vem som helst sätta ihop. Har du tummen mitt i handen behöver du inte kasta in handduken, händiga människor finns överallt.

 

 

Pynta, piffa och inred också utomhus för att dekorera ditt trdgårdsrum till ett hemtrevligt allrum. Med produkter från JABO blir trädgården en förlängning av ditt hem och en naturlig yta för umgänge och samvaro. 

Våra bänkbord till exempel är både praktiska och hållbara. Inte minst på grund av den effektiva
skyddsimpregneringen som står emot både väder och vind. En skön samlingsplats för familj och vänner.

 

 

Bänkbord _BM1

Skärmtak _BM1

 

Skapa vackra rum och praktiska ytor utomhus med skärmar, olika typer av entrétak, planteringsbord, eller kantband och kantskydd. Skydda ved, värmepump eller robotgräsklippare med våra specialbyggda tak och förråd.

Det finns flera skäl att välja produkter från oss på JABO. En viktig detalj är vårt kvalitetstänk, det du köper av oss är gjort för att tåla ett nordiskt klimat. Vi är också noggranna med detaljerna.