Odla i din trädgård

Aldrig förr har det varit så inne att odla som nu och allt fler börjar upptäcka att de har gröna fingrar. Nu har vi dessutom gjort det enklare att skaffa sig rätt förutsättningar för en lyckad skörd. Allt du behöver är ett par pallkragar eller snygga kantskydd, några säckar jord, lite fröpåsar och en kompost så är du igång.

Ett råd när du planterat i din trädgård: att odla handlar lika mycket om att ta bort som att bevara. Med andra ord, rensa ofta och låt det som blir kvar få mycket kärlek.

Jabo _Facebook _1200x 1200_9_2

Kantskydd med oändliga möjligheter

Den svenska trenden håller i sig. Vi odlar och planterar fler växter än någonsin. Saknar man rabatt kan ett kantskydd hjälpa dig att rama in dina blomsterarrangemang. 

Kantskydden finns i svart och i obehandlat som rostar fint över tid. Finns i olika höjder. 

Låt dina gröna fingrar arbeta

Med en pallkrage kan du rama in din odlingsyta på ett enkelt och snyggt sätt. Skapa din egen oas med växter, precis så som du vill. 

Ovanifrån _stina
Cortenbox

Inred med en av årets hetaste trender

Den härliga färgen rost är en av årets trender att intreda sin trädgård med. Den ger en härilg industrikänsla samtidigt som materialet skiftar färg under korrisionsprocessen coh får en härlig patina. 

Tillsammans med tillbehör kan du använda planteringsboxen som sittbänk, avlastningsyta eller som planteringsbox. Du väljer!

JABOS katalog

Vill du se hela vårt produktsortiment? 
Öppna vår katalog!

JABO katalog